احمدی نژاد در دو روز پایانی سفرش با رئیسجمهور، رهبر حزب حاکم، نخستوزیر و رئیس مجلس ویتنام دیدار کرد و تصاویر منتشر شده از این دیدارها پرچمی را در پس زمینه مقامات دو کشور نشان می داد که شباهتی به پرچم رسمی ایران نداشت.
در حاشیه این پرچم عباراتی ناخوانا به جای 22 الله اکبر پرچم ایران به چشم می خورد که با خطی نا آشنا نوشته شده بود. عباراتی که حتی تکرار آن بر پرچم های کوچک رومیزی این مراسم هم باعث نشد تا هیات همراه احمدی نژاد درخواست تغییر پرچم ها را از میزبان داشته باشد.


وزارت کشور اما چند روز بعد از انتشار این تصویر در سایت های داخلی اعلام کرد که این تصویر ساختگی است و در تصویر واقعی پرچم ایران نه وارونه است و نه بصورت صاف و کشیده بلکه مانند پرچم پاکستان است و وارونه هم قرار ندارد که به ملت شریف ایران توهین شده باشد.
پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، نوشت که این خبرگزاری در اقدامی ناشیانه و به وسیله ابزارهای رایانهای (فتوشاپ) پرچم جمهوری اسلامی ایران را به صورت وارونه در مقابل وزرای دو کشور ایران و پاکستان جعل کرده و علاوه بر این، در عکس و فیلم اصلی بین دو وزیر کشور مترجم قرار داد که در تصویر آسوشیتد پرس، مترجم حذف شده است.
همچنین عکسی هم از بی نظیر بوتو در تصویر منتشر شده بود که در پشت وزرای کشور ایران و پاکستان دیده میشد اما به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور با عکسی که در فیلم و عکس واقعی آن وجود دارد، متفاوت است.

این اتفاق در روز ششم بهمن 88 افتاد و 5روز بعد، در دیداری که رئیسجمهور با اعضای ستاد برگزاری مراسم دهه فجر داشت تکرار شد. در بنر پشت سر احمدی نژاد این بار هم پرچم ایران با رنگ آبی به چشم می خورد.
